Mercedes-Benz Vaihtoautot

Veholta löydät Suomen parhaan valikoiman Mercedes-Benz Certified takuuvaihtoautoja.

Löydä unelmiesi Mercedes-Benz vaihtoauto

Tervetuloa Mercedes-Benz vaihtoautojen maailmaan. Valikoimastamme löydät tarkastetut ja huolletut Mercedes-Benz -vaihtoautot, jotka tarjoavat huolettomat kilometrit vuosiksi eteenpäin. Mercedes-Benz vaihtoautomme käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen varmistaaksemme korkean laadun ja ajomukavuuden. Kauttamme saat monipuoliset rahoitusvaihtoehdot ja asiantuntevaa palvelua, jotta auton hankinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Lisäksi ostamme suoraan käytettyjä Mercedes-Benz henkilöautoja, jos autosi on jäänyt ylimääräiseksi. Tutustu laajaan Mercedes-Benz valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopiva vaihtoehto!

Mercedes-Benz vaihtoautot heti ajoon

Tutustu tuoreimpiin liikkeisiimme saapuneisiin vaihtoautoihin.

Mercedes-Benz Certified

Tähti ei himmene käytettynäkään. 

Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautot kahden vuoden takuulla Veholta. Mercedes-Benz Certified- takuu myönnetään enintään kuuden vuoden ikäisiin autoihin, joilla on ajettu enintään 120 000 km ja ne on huollettu säännöllisesti ja ainoastaan Mercedes-Benz merkkiliikkeessä. Autoille suoritetaan maahantuojan sertifioima täydellinen tarkastus, jossa havaitut viat ja puutteet korjataan ennen auton siirtämistä myyntiin.

CLA Mercedes-Benz edestä

Vaihtoauton oma Veho Turva 

Veho Turva on lisäturva käytettyyn autoon, joka kattaa mahdolliset yllättävät viat ja korjaustarpeet ostamisen jälkeen. Olipa remontti sitten isompi tai pienempi sinun tarvitsee maksaa vain omavastuu.

Automyyjä ja asiakkaat keskustelevat autosta liikkeessä

Myy autosi meille

Ostamme autoja sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä. Voit myydä meille autosi, vaikka et olisikaan juuri nyt hankkimassa uutta tilalle.