Mercedes-Benz EQT

EQT edustaa premiumia täyssähköisten pienten tila-autojen kokoluokassa. Monikäyttöinen EQT sopii osaksi liiketoimintaa tai harrastajien ja perheiden aktiiviseen elämäntyyliin, tarjoten riittävät tilat viidelle ihmiselle ja matkatavaroille.

Täyssähköinen EQT tila-auto – jopa 280 km toimintamatka

Mercedes-Benz EQT on sekä sisältä että ulkoa aito premiumtason sähköinen tila-auto. Isot ikkunapinta-alat takaavat erinomaisen näkyvyyden ja valoisat matkustamotilat. Ainoastaan 561 millimetrin lastauskorkeus helpottaa tavaroiden lastausta ja purkua. EQT:n sähköinen toimintamatka on jopa 280 kilometriä. Täyssähköisen EQT:n latausteho DC-laturilla on 80 kW, jolloin akku latautuu 10–80 prosenttiin jopa 38 minuutissa.

Tekniset tiedot

WLTP-toimintamatkaJopa 280 km

AC-latausteho Jopa 22 kW

DC-latausaika 10-80 % jopa 38 minuutissa

Teho90 kW (122hv)

Mallissa vakiovarusteena mm.

MBUX-multimediajärjestelmä 7" kosketusnäytöllä

Keyless Go avaimeton käynnistys ja lukitus

Pysäköintipaketti

Kaukovaloavustin

Sisätilojen esilämmitys ja jäähdytystoiminto

Sähköisen pakettiauton lataus Mercedes me Chargella

Mercedes me Chargella hoidat EQT:n julkisen lataamisen vaivattomasti

Mercedes me Charge - palvelu tekee sähköisen EQT:n julkisesta lataamisesta helppoa. Käytössäsi on usean sopimuskumppanin latauspisteet kiinteällä kuukausihinnalla. Latauspisteillä sovelletaan kiinteähintaisia lataustariffeja, jolloin latauksen hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto liiketoimintasi tukena

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään liiketoimintasi tarpeita tukevan pakettiauton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.