Huollon maksaminen

Maksa huoltokäyntisi kerralla tai osissa

Meillä voit valita miten maksat huoltokäyntisi tai varaosien ostamisen, eikä kaikkea tarvitse maksaa kerralla!

Meillä voit maksaa:

  • Pankkikortilla
  • Yleisimmillä luottokorteilla: Visa, Mastercard, Diners ja Amex
  • Maksulinkillä, joka lähetetään tekstiviestinä matkapuhelimeesi
  • Veho Huoltotilillä

1.1.2022 jälkeen emme ole enää vastaanottaneet liikkeissämme käteistä rahaa.

Maksulinkki

Voit maksaa huolto- tai varaosalaskusi kätevästi omassa verkkopankissasi.

Maksulinkki lähetetään tekstiviestitse puhelimeesi huollon valmistuttua tai kun tilaamasi varaosa on noudettavissa. Samalla saat sähköpostiisi erittelyn laskusta. Maksulinkki on voimassa 24 tuntia sen saapumisesta ja lasku tulee olla maksettu ennen auton tai varaosan noutoa.

Asiakas ja asiakaspalvelija keskustelemassa.

Veho Huoltotili on joustava rahoitus huoltokäyntejä varten

Veho Huoltotili on yksityisasiakkaille tarkoitettu huoltorahoitus. Veho Huoltotilillä maksat kätevästi niin autosi huolto- ja korjauskulut kuin mahdolliset varaosa ja lisävarustehankinnatkin. Huoltotilin avaaminen on helppoa ja maksutonta. Siitä ei myöskään aiheudu kuluja silloin, kun et käytä sitä. Huoltotili-asiakkaiden maksaminen tapahtuu tekstiviestitse lähetettävän maksulinkin kautta.

Mies tanssahtelee vapautuneesti kadulla kaupunkinäkymässä. Taustalla hopeinen Mercedeksen maasturi.

Huolenpitosopimuksella huollot ja korjaukset kiinteällä kuukausihinnalla

Huolenpitosopimus kattaa sopimusaikana huollot ja korjaukset sopimusehtojen mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-liikkeessä kiinteällä kuukausihinnalla. Kaikissa autoon suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita aitoja varaosia ja parasta sertifioitua Mercedes-ammattiosaamista.

Sopimus voidaan aktivoida uuteen autoon, vaihtoautoon tai käytettynä maahantuotuun autoon. Käytettyyn autoon aktivointi on lähtökohtaisesti mahdollista, kun auto on alle kolme vuotta vanha, alle 50 tkm ajettu ja autossa on aukoton merkkihuoltohistoria.

Kättelevät kädet.

Veho Luottotili on yritysasiakkaiden huoltorahoitus

Vehon Luottotili on yritysasiakkaillemme tarkoitettu laskutustili. Yritykset voivat käyttää huolto-, varaosa, autonvuokraus- ja muita palveluitamme ja maksaa joustavasti laskulla. Laskutusasiakkuus vaatii Vehon luottopäätöksen. Luottopäätöksen tekemisessä noudatetaan Vehon omaa luottopolitiikkaa ja luottotiedot tarkistetaan ulkopuoliselta luottotietoyhtiöltä. Täytä luottotilihakemus verkkosivuillamme (Thereforen online lomake). Allekirjoituksen jälkeen saat päätöksen sähköpostiisi.