Vesivekin, Vehon ja Mercedes-Benzin yhteistyön kattoajatuksena on luottamus

Kattoremonteissa asiakkaan ja toimittajan välinen luottamus on kaiken perusta. Sama asia on myös ajokaluston valinnassa. Vesivek toimii n. 230 asennusauton voimin ympäri Suomen, ja niistä parisataa on Sprintereitä ja Vitoja. Konsernijohtaja Kimmo Riihimäen mukaan kohta ovat loputkin.

Kattoremonteissa ja ajokaluston valinnassa asiakkaan ja toimittajan välinen luottamus on kaiken perusta

Kattoremonteissa asiakkaan ja toimittajan välinen luottamus on kaiken perusta. Sama asia on myös ajokaluston valinnassa. Vesivek toimii n. 230 asennusauton voimin ympäri Suomen, ja niistä parisataa on Mercedes-Benz Sprintereitä ja Vitoja. Konserninjohtaja Kimmo Riihimäen mukaan kohta ovat loputkin: ”Sekä Mercedes että Veho ovat luotettavin valinta.”

Vesivek on Pohjoismaiden suurin kattoremonttien tekijä. Noin 4 000 kattoremontin lisäksi se valmistaa ja toimittaa vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Pitkälle on tultu siitä, kun konserninjohtaja Kimmo Riihimäki aloitti yhden miehen ja pakettiauton yrittäjänä.

-Urani kattohommissa alkoi 15-vuotiaana Vesivekillä. Vuonna 1993 päätin lähteä yrittäjäksi ja perustin Hämeen Laaturemontin. Ensin tein omakotitalojen kourutöitä ja hommien lisääntyessä palkkasin ensimmäisen työntekijäni. Toiminta laajeni kattoremontteihin ja työntekijöitä tarvittiin koko ajan lisää, Riihimäki kertoo.

Vesivekin Sprinter ja rakennusmies

Tarjotakseen parasta, täytyy itsekin vaatia parasta

2000-luvun alussa Hämeen Laaturemontti mullisti alaa tuomalla kattoremontointiin nosturitekniikan. Materiaalien liikuttaminen nosturilla mahdollisti remonttien valmistumisen jopa kahdessa päivässä. Yrityksen kasvu kiihtyi entisestään, ja vuonna 2016 Hämeen Laaturemontti osti Vesivekin. Pari vuotta myöhemmin molemmat brändit sulautettiin Vesivek-nimen alle.

-Meillä on takana yli 40 000 omakotitalon kattoremonttia ja yli 800 taloyhtiön kattoremonttia. Tutkimusten mukaan 96 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä, eli olemme onnistuneet lunastamaan ihmisten luottamuksen. Se edellyttää tietysti paljon paitsi itseltämme, myös kumppaneiltamme. Kun me saamme heiltä parasta, voimme tarjota parasta myös omille asiakkaillemme. Vehon ja Mercedeksen rooli onkin äärimmäisen tärkeä onnistumisemme kannalta, sanoo Riihimäki.

Veho ja Mercedes pitää hommat liikkeessä

Vesivekin asennusautoille kertyy n. 30 000 km vuodessa. Toiminnan kannalta on kriittistä, että autoon voi luottaa, sillä jos se ei liiku, tavarakaan ei liiku. Pahimmillaan koko työmaa pysähtyy.

-Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus Mercedes-Benzistä. Auton luotettavuus on tärkein valintakriteerimme, ja Mercedes on siinä ykkönen. Sen merkitystä ei voi olla korostamatta rakennus- ja remonttihommissa, joissa aikataulujen pitävyys on kaikki kaikessa, Riihimäki sanoo ja jatkaa: Myös Viton ja Sprinterin ajomukavuus ja kattava varustelu ovat tärkeitä ominaisuuksia. Niilläkin on oma vaikutuksensa työntekijöiden hyvinvointiin.

Parhaatkin autot tarvitsevat huolenpitoa. Vesivekin Mercedekset huoltaa Veho Pirkkala, joka sijaitsee yrityksen pääkonttorin lähellä. Riihimäki tietää, että sieltä saa nopeaa ja asiantuntevaa apua kaikissa tarpeissa.

-Jos vaikka jotain yllättävää tulee eteen, Veho reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Sekin helpottaa elämäämme, että Vehon huolto palvelee arkisin iltakymmeneen asti, ja on auki myös lauantaisin.

Huollon lisäksi Riihimäki nostaa hattua Vehon myyntipuolelle. Palvelualttius ja aktiivisuus merkitsevät paljon, samoin se, että asioista on ylipäänsä helppoa sopia. Kaikkeen löytyy aina ratkaisu.

Mies purkaa Vesivekin huoltoautosta kuormaa

Huolenpitosopimus viimeistelee mielenrauhan

Vesivekin kaikissa Vitoissa ja Sprintereissä on Mercedes-Benz Huolenpitosopimus. Sopimus kattaa kuukausihinnalla ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot, normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset sekä äkilliset korjaustoimenpiteet.

-Se, että auton kustannukset ovat etukäteen tiedossa, on meille erittäin tärkeä asia. Kun autoja on yli 200, merkitys tietysti moninkertaistuu. Huolenpitosopimus tarjoaa meille mielenrauhaa, Riihimäki toteaa.

Mielenrauhaa Kimmo Riihimäki arvostaa myös työn ulkopuolella. Yksi varma merkki siitä on, että siviiliajotkin hoituvat Mercedeksellä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *