Kun Järvimäki tarvitsee lisävoimia, CharterWay Rent auttaa

Kuljetus Arto Järvimäki Oy toimii yli 160 ajoneuvon voimin. Ison kaluston pyörittäminen tehokkaasti ja tuottavasti on melkoista palapeliä, jossa CharterWay Rentin vuokra-autoilla on tärkä paikkansa.

CharterWay Rent auttaa monipuolisesti

Kuljetus Arto Järvimäki Oy on vuonna 1987 perustettu perheyritys, jonka toiminta painottuu Uudenmaan alueelle ja pääkaupunkiseudulle. Asiakkaita palvellaan monenlaisissa kuljetustarpeissa.

-Parhaiten meidät tunnetaan elintarvike-, kappaletavara- ja ontelolaattakuljetuksista, mutta toki monipuolinen kalustomme sopii moniin muihinkin kuljetuksiin. Oman kaluston lisäksi hyödynnämme CharterWay Rentin vuokra-autoja, kalustopäällikkö Jussi Riikonen kertoo.

Vuosien myötä Kuljetus Arto Järvimäki Oy:n toiminta on kasvanut vahvasti. Oma kalusto sisältää jo yli 160 erilaista kuorma- ja pakettiautoa sekä toistasataa peräkärryä. Vaikka arki pyörii niiden voimin, usein tarvitaan myös lisäkalustoa. CharterWay Rentin puoleen käännytään keskimäärin kerran tai kaksi viikossa.

- Käytämme vuokra-autoja monestakin syystä. Joskus tarve tiedetään etukäteen, joskus se tulee eteen yllättäen, Riikonen sanoo ja jatkaa: Esimerkiksi huollossa olevia autoja voidaan sijaistaa vuokra-autoilla. Tai jos saamme asiakkaalta uuden säännöllisen ajon, sitä voidaan aluksi hoitaa vuokra-autolla, koska uuden oman auton saaminen vie aina oman aikansa.

Ennakoimattomat tarpeet liittyvät yleensä siihen, että oma auto kohtaa yllättävän ongelman ajon aikana. Jos sitä ei saada korjattua nopeasti tien päällä, tilalle tarvitaan korvaava auto. Mikäli omaa kalustoa ei ole vapaana, Riikonen ottaa yhteyttää CharterWay Rentiin. Sieltä toimitetaan sopiva auto, joka ottaa lastin kyytiin ja hoitaa keikan loppuun.

 

Joustavaa toimintaa puolin ja toisin

 

Kuljetus Arto Järvimäki Oy palvelee asiakkaitaan nopeasti, tehokkaasti ja joustavasti. Siksi se odottaa itsekin samaa. Ison kuljetuskaluston kanssa toimiminen on jatkuvaa palapelin rakentamista, jossa jokaisen osan on loksahdettava paikalleen.

-Yhteistyön kitkattomuus on meille erittäin tärkeä asia. Voidaksemme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja joustavasti, tarvitsemme niitä ominaisuuksia myös kumppaneiltamme. CharterWay Rentiltä saamme juuri sitä mitä tarvitsemme, ja juuri silloin kun tarvitsemme.

Noin kymmenvuotinen yhteistyö Kuljetus Arto Järvimäki Oy:n ja CharterWay Rentin välillä on hionut yhteistyön äärimmäisen sujuvaksi. Kaikki hoituu vaivattomasti aina autojen tilaamisesta laskutukseen.

CharterWay Rentin Arocs ajaa tiellä

Vuokrattavia Mercedes-Benz kuorma- ja pakettiautoja joka lähtöön

CharterWay Rent palvelee Vehon toimipisteessä Vehkalassa. Monipuolinen valikoima sisältää kuorma- ja pakettiautojen lisäksi erikoisajoneuvoja kylmäkuljetuksista maanrakennukseen ja työmaaliikenteeseen. Varaaminen käy helposti puhelimitse, sähköpostitse tai suoraan verkosta.

-CharterWay Rentin oman toiminnan lisäksi meillä on korkea luotto myös heidän tarjoamiinsa autoihin. Oli tarve mikä tahansa, Mercedes-Benz mahdollistaa tehokkaat ja luotettavat kuljetukset. Ja kun kaiken lisäksi niiden varaaminen on helppoa ja sujuvaa, meikäläisen elämä helpottuu huomattavasti, Riikonen hymyilee.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *