Valofirma The Light House Oy:n ja Vehon yhteistyö sujuu (kuin) elokuvissa

Valofirma the Light House Oy vuokraa asiakkailleen elokuvauskalustoa erilaisiin tarpeisiin mainoksista videoihin ja tv-sarjoista elokuviin. Vuonna 2005 perustettu yritys on kasvanut alansa suurimmaksi Suomessa. Tiivis yhteistyö Vehon kanssa on osaltaan mahdollistanut jatkuvan eteenpäinmenon.

Elokuvakaluston vuokraus vaatii luotettavat työvälineet

Valofirma The Light House Oy vuokraa asiakkailleen elokuvauskalustoa erilaisiin tarpeisiin mainoksista videoihin ja tv-sarjoista elokuviin. Kolmen elokuvavalaisijan – Ake Armisen, Jukki Tuuran ja Tazu Ovaskan – vuonna 2005 perustama yritys on kasvanut alansa suurimmaksi Suomessa. Tiivis yhteistyö Vehon kanssa on osaltaan mahdollistanut jatkuvan eteenpäinmenon.

-Pienestä lähdettiin liikkeelle. Alusta alkaen olemme kuitenkin päättäneet palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja laadulla. Se on tarkoittanut myös sitä, ettemme ole halunneet junnata paikallamme, vaan olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme, Ake Arminen kertoo.

Kotimaisten tuotantojen lisäksi Suomessa tehdään yhä enemmän myös kansainvälisiä tuotantoja. Armisen mukaan se on tervetullutta sekä taloudellisesti että alan kehityksen kannalta.

-Elokuva-ala on iso työllistäjä. Leffan tai sarjan tekemisessä tarvitaan valtava määrä erilaista osaamista. Kun Suomessa kuvataan ulkomaista tuotantoa, he käyttävät paljon paikallisia ammattilaisia. Kansainväliset yhteistyökuviomme mahdollistavat myös sen, että pysymme jatkuvasti ajan hermolla esimerkiksi uusien tuotteiden ja ratkaisujen suhteen. Oman toimintamme lisäksi haluamme viedä eteenpäin koko alaa Suomessa.

Valofirman valikoima on Suomen kattavin. Se sisältää yli yli 2 000 erilaista vuokratuotetta ja lähes 40 000 yksittäistä esinettä. Niiden toimittaminen kuvauspaikoille vaatii luonnollisesti kuljetuskalustoa. Sen osalta Valofirma luottaa Vehoon ja Mercedes-Benziin.

-Oma suhteeni Vehoon alkoi jo vuonna 1994 silloisissa työkuvioissa. Kun vuonna 2005 perustimme Valofirman, meillä oli aluksi käytettyjä autoja. Vuonna 2011 hankimme uuden Ategon, ja siitä lähtien kaikki automme ovat olleet yhtä erikoishinausautoa lukuun ottamatta Mercedes-Benzejä, Arminen sanoo.

Valofirman kuorma-auton kylki

Hyvän kumppanin kanssa on helpompi mennä eteenpäin

Tällä hetkellä Valofirmalla on kaksitoista Sprinteriä, kymmenen Ategoa, yksi Actros ja yksi Axor. Sekä automerkki että autoliike ovat aikanaan valikoituneet korkean laadun perusteella. Se mahdollistaa, että yritys pystyy toimimaan tehokkaasti ja keskittymään omaan tekemiseensä rauhassa.

-Vehon kanssa kaikki on aina sujunut mallikkaasti, oli kyse sitten myynnistä, huollosta tai varaosista. Yhteistyö on helppoa ja mutkatonta ja palvelu kokonaisvaltaista. He ovat oppineet tuntemaan meidät ja tarpeemme, mikä mahdollistaa paitsi hyvän myös ennakoivan palvelun.

Valofirman kuorma-autot rivissä

Vehon CharterWay Rent -vuokrauspalvelu auttaa, jos oma kalusto loppuu kesken

Vaikka Valofirmalla on peräti 24 Mercedes-Benz-kuorma- ja pakettiautoa, oma kalusto ei aina riitä. Silloin Arminen kääntyy Veho CharterWay Rentin puoleen. Se vuokraa erilaisiin ja erikokoisiin kuljetuksiin soveltuvia kuorma- ja pakettiautoja esimerkiksi päiväksi tai vaikka vuodeksi, aina asiakkaan tarpeen mukaan.

-Joskus tuotantoja on päällä samaan aikaan niin paljon, että omat autot loppuvat kesken. Me emme kuitenkaan halua myydä asiakkaillemme ei-oota, ja Vehon ansiosta meidän ei tarvitsekaan. CharterWayn kautta saamme autoja nopeasti ja joustavasti juuri siksi ajaksi, kuin tarvitsemme. Tämäkin on osa sitä yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua, jota Veho meille tarjoaa, toteaa Arminen tyytyväisenä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tietosuoja *