smart #1 -uusi, isompi smart

smart #1 katumaasturi on tyylikkään muotoilun ja energiatehokkaan tekniikan lisäksi poikkeuksellisen hyvä perusvarustetaso kaikilla varustetasoilla, sekä premium-tason viimeistely. Tule tutustumaan smart #1-malliin Veho-liikkeeseen. smartit myy Veho Airport, Veho Olari, Veho Tampere ja Veho Turku.

#1 Pro

#1 Pro

Sähkö

Hinta alkaen 39 390

#1 Pro+

#1 Pro+

Sähkö

Hinta alkaen 43 390

#1 Pulse

#1 Pulse

Sähkö

Hinta alkaen 47 490

#1 Brabus

#1 Brabus

Sähkö

Hinta alkaen 52 890

Valkoinen smart #1 henkilöautot ajaa maantiellä.

smart #1 - ulkopuolen ja sisätilan kohokohdat

smart #1 on kokonaispituudeltaan 4,27 m ja varustetason mukaan joko 49 kWh tai 66 kWh:n akusto. Alustavat toimintamatkat sähköllä ovat parhaimmillaan 420 km ja 440 km (WLTP)) ja latautuvat 10–80 % DC-latauksella noin 30 minuutissa. smart #1 on saatavilla 4 eri varustetasolla. Varustelu on kaikilla tasoilla premium-tasoa. Kaikissa malleissa vakiovarusteena

  • Panoraamalasikatto
  • LED-ajovalot
  • Peruutustutkat
  • Peruutuskamera 360 asteen ominaisuudella
  • Adaptiivinen vakionopeudensäädin
  • Sähkösäätöiset etuistuimet ja kuljettajan istuimen muistitoiminto
smart #1 auton kojelauta ja kuljettajan ja matkustajan kädet yhdessä.

5 tähden EURO NCAP-törmäystestin tulos osoittaa smartin vahvan sitoutumisen turvallisuuteen tuotteidensa tärkeimpänä prioriteettina. Korkeimmat varustetasot ovat varustettu kahdella sähkömoottorilla, tehden näistä nelivetoisia. Malliston huipulta löytyvät BRABUS-mallit kiihdyttävät upeasti muotoillut autot alle neljässä sekunnissa 0-100 km/h. Malleihin ei ole saatavilla lisävarusteita tehtaalta, joten autot ovat helppo tilata - valitaan itselleen sopivin varustetaso sekä väritys ja auton saa parhaimmillaan muutamassa viikossa itselleen alle. Autoihin saadaan asennettua myös vetokoukku, jolloin autolla voi vetää jopa 1600 kg.

Seuraa smart-täyssähköautoja somessa: