Veho näyttää esimerkkiä sähköistymisessä

23.5.2023

Liikenteen käyttövoimamurros etenee vauhdilla. Mercedes-Benz -henkilöautojen tilauskannasta jo yli 85 % on joko pistokehybridejä tai täyssähköautoja. Jakeluliikenteen sektorilla Mercedes-Benz laajentaa tuotetarjontaansa määrätietoisesti, nyt tarjolla on jo neljä pakettiautoja ja kolme kuorma-autoa aina 25 tonnin kokonaispainoon saakka. Lähipäästöttömillä jakeluautoilla on kasvavat markkinat lähijakelussa ja jätekuljetuksissa. SKALin ennusteen mukaan kevyissä kuorma-autoissa vuoteen 2024 mennessä täyssähköisten autojen markkinaosuus on 45 % ja raskaissa kuorma-autoissa 40 %.

EConsulting helpottaa siirtymistä sähköauton käyttöön

Uusi eConsulting on kolmivaiheinen konsultointipalvelu, joka tarjoaa kaikki eActrosiin liittyvät ratkaisut ensikonsultoinnista käyttöönottoon. Kansallisista ja kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva tiimi saattaa sinut sähköiseen liikkuvuuteen ja CO2-vapaaseen tulevaisuuteen.

Prosessin lähtökohtana on asiakkaan kalustotarpeen kartoitus reittianalyysien perusteella. Kartoitukseen käytetään asiakaskeskusteluja ja virtuaalista reittianalysaattoria. Laskelma huomioi päällirakenteen, hyötykuorman, ulkolämpötilat ja määrittää näiden perusteella latausinfran tarpeen.

Tunnistettujen toimenpiteiden avulla kaikki kulut ja mahdolliset kannustimet voidaan erottaa, analysoida ja optimoida läpinäkyvästi yhdessä eConsulting-asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan aktiivisesti kustannus-hyötysuhteen arvioinnissa ja hakemuksen tekemisessä.

 

Mediapankit:

Mercedes-Benz uutishuone:

https://www.epressi.com/uutishuoneet/mercedes-benz.html

Mercedes-Benz AG:

https://media.mercedes-benz.com/

 

Lisätietoja:

Risto Ahola, tuotepäällikkö, puh. 050 578 0760, risto.ahola@veho.fi