Kesätyö Veholla on askel uralla eteenpäin

31.5.2024

Autoinsinööriksi opiskeleva Sami Raitamaa suhtautuu intohimoisesti Mercedes-Benz-autoihin. Kesätyö Veholla sopiikin hänelle kuin kuuluisa tähti auton keulaan. Merkkiuskollisen miehen tavoitteet ulottuvat kesää pidemmälle: tähtäimessä on vakituinen työ Veholla.

”Työssäni pääsen kehittämään tietoteknisiä taitojani, sillä tietokonetta käytetään asiaan kuin asiaan. Osa Vehon käyttämistä järjestelmistä on itselleni jo tuttuja edellisestä työpaikasta, mutta osa on ihan uusia. Asiakaskohtaamisista opin myös koko ajan, sillä asentajana en ollut kontaktissa asiakkaiden kanssa”, kiittelee Sami.

Vuorovaikutusta sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa kertyykin paljon päivän mittaan. Asiakkaita palvellaan puhelimitse ja kasvokkain ja sisäiseen viestintään hyödynnetään paljon Teamsia, jonka kautta sujuu viestintä näppärästi eri osastojen välillä. Työilmapiiri ja toimiva sisäinen viestintä saavatkin kiitosta Samilta.

”Kuvailisin Vehon työilmapiiriä kahdella sanalla: erittäin hyvä. Sen huomaa, että täällä on tehty töitä sisäisen viestinnän ja sujuvien prosessien eteen. Minua on kannustettu kysymään rohkeasti, jos on mitään epäselvää, ja niin olen toiminutkin. Mahdollisuuksia avautuu, jos uskaltaa avata suunsa. Olenkin päässyt
työskentelemään myös hallityönjohdon puolella.”

Samin tavoitteena on saada vakituinen työpaikka Veholta.

”Tavoitteenani on päästä vakituiseksi työntekijäksi Veholle. Jos siihen ei tule mahdollisuutta, niin jo hyvä työtodistus tällaisesta paikasta on arvokas paperi urani kannalta”, Sami kertoo.

Nuori mies autoliikkeessä kesätöissä.

Autoinsinööriksi opiskeleva Sami Raitamaa on kesätöissä Veholla. Merkkiuskollisen miehen tähtäimessä on vakituinen työ Veholla.