Janne Kämäräinen nimitetty Vehon henkilöautoliiketoiminnan johtajaksi

7.9.2023

Kämäräinen on toiminut autoalalla strategisissa rooleissa myynnistä johtotehtäviin. Kokemusta on kertynyt Fordilta ja BMW:ltä maajohdosta pääkonttoritasolle. Kämäräisen ansioihin lukeutuu markkinoinnin, liiketoiminnan kehityksen ja myyntityön johtaminen sekä kansallisessa että kansainvälisessä ympäristössä. Viime vuosina Kämäräinen on toiminut toimitusjohtajana Fordilla Tanskassa ja BMW:llä Suomessa. Korkean profiilin vastuut heijastelevat Kämäräisen kyvykkyyttä vastata autoalalla vallitsevaan kovaan kilpailuun.

Janne Kämäräinen tulee vastaamaan Vehon henkilöautoliiketoiminnasta koko Veho Cars, General Distribution liiketoimintayksikön laajuudella Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan alueilla. Liiketoimintayksikön johtajana Kämäräisen keskeinen rooli on ohjata ja toteuttaa Vehon henkilöautoliiketoiminnan strategiaa osana Veho Groupin kokonaisstrategiaa. Työssään hän valvoo strategian eri ulottuvuuksien toteutumista.

Veho henkilöautoihin keskittyvä liiketoimintayksikkö käsittää sekä henkilö- ja pakettiautojen maahantuonnin että henkilöautojen vähittäismyynnin Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.  Janne Kämäräinen on Veho-konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoi suoraan Veho-konsernin toimitusjohtajalle.

"Janne Kämäräisen laaja kokemus ja johtajuus autoalalla tekevät hänestä korvaamattoman arvokkaan vahvistuksen tiimiimme. Olen varma, että hänen näkemyksensä nostaa Vehon läsnäoloa autosektorilla entisestään ja sopii täydellisesti yhtiömme strategiaan", toteaa Veho Groupin toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

 

Tiedotusvälineiden tiedustelut ja lisätiedot:

Johanna Klemetti

Head of Communications

0407041148