Mercedes-Benz T-sarja

T-sarja on helposti muunneltava kompakti tila-auto, jonka käytännöllisyys on viety huippuunsa laadusta tinkimättä. T-sarjan muunneltavuus tekee siitä sopivan sekä aktiiviseen vapaa-aikaan että ammattiliikenteeseen.

T-sarjan tila-auto – Kompakti ulkomuoto ja helposti muunneltavat sisätilat

Mercedes-Benz T-sarja on suunniteltu käytännöllisyys edellä. Vasemmalta ja oikealta puolelta aukeavat liukuovet takaavat helpon nousun autoon ja saat tila-auton mukautumaan suurien tavaramäärien kuljetukseen taittamalla takaistuimet tasaiseksi lattiaksi. T-sarja tarjoaa ratkaisut perheautona aktiiviseen vapaa-aikaan sekä yrityksen kuljetustarpeisiin. T-sarja sopii erinomaisesti myös taksiksi, sillä tilaa on jopa seitsemälle henkilölle. Tila-auton kattava vakiovarustelu on houkuttavan hinta-laatu-suhteen perusta.
 
Katso hinnastot
T-sarjan MBUX-multimedianäyttö

Kattava vakiovarustelu maksimoi ajomukavuuden

T-sarjan kattava vakiovarustelu sisältää mm.

  • LED High Performance -ajovalot
  • THERMOTRONIC-täysautomaattinen ilmastointi
  • MBUX-multimediajärjestelmä 7-tuuman kosketusnäytöllä
  • 7 turvatyynyä
  • Peruutuskamera
  • Keyless Go avaimeton käynnistys
Service 24h -palveluauto pakettiauton tukena

T-sarjan omistaminen on huoletonta

Helpota työpäiviäsi palvelutuotteidemme avulla. Saatavillasi on huolenpitosopimus, jonka avulla ennakoit liiketoimintasi kustannuksia. MobiloVan-liikkuvuusturva ja Service 24h on apunasi 24/7, jos pakettiautollesi sattuu tekninen vika tien päällä. Mercedes me:n avulla seuraat ja ohjaat puhelinsovelluksella autosi toimintoja.

Vehon hyötyajoneuvoverkosto Suomen kartalla

Vehon laaja hyötyajoneuvoverkosto tukenasi

Asiantunteva pakettiautomyyntimme auttaa sinua räätälöimään tarpeitasi tukevan tila-auton. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan, Mercedes-Benziin keskittyneen huolto- ja myyntiverkoston kattavin aukioloajoin, jolla pidämme pakettiautosi tuottavassa työssä.